Seitsemän syntistä suupalaa

Haluaisitko antautua pienten paheiden vietäväksi? Onko helmasyntisi ahneus, vai haluaisitko kenties kerrankin olla luvan kanssa hieman turhamainen?

Seitsemän syntistä suupalaa tarjoaa houkuttelevia maistiaisia kustakin "kuolemansynnistä". Suussa sulavat pikkumakeat ja -suolaiset vievät kielen mennessään... ja viettelevät varmasti maistamaan uudestaankin!

Seitsemän syntistä suupalaa tarjoaa seitsemän erilaista leivosta, joista voit valita mieleiset juhlapöytään, esimerkiksi kakun seuraksi tai muiden herkkujen kylkeen. Erinomainen häihin, polttareihin tai synttäreille!

Tartalet – Viha

Kuohahtiko viha ja näet punaista? Lempeät Aurajuusto-suklaakinuskitartaletit ja kirpeänsuloiset sitruuna-marenkitartaletit ovat niin vastustamattomia, että saavat pahimmankin oikun laantumaan!

Maut: Aurajuusto-Suklaakinuski, Sitruuna-marenki.

Macarons – Ahneus

Kuka ehtii nappaamaan viimeisen macarons-leivoksen? Näytä todellinen luontosi ja kahmi ihania macarons-leivoksia vaikka koko vatsasi kyllyydestä! Kunhan vain muut eivät ehtisi ensin... 

Maut: Laku, Mustikka-timjami, Paahdettu valkosuklaa, Passion, Lime-sitruunaruoho, Kardemumma

Pähkinäinen Mud Cake – Himo

Kuiskaileeko suklainen kakku ottamaan vielä yhden palan? Mehevä, pähkinäinen Mud Cake on niin herkullinen, että pieni maistiainen ei riitä... Saatat huomata, että tätä herkkua on saatava aina vain lisää!

Mantelikakku – Kateus

Kateus voi maistua karvaalta, mutta mantelikakku tekee tästäkin synnistä suloisen! Antaudu tämän vivahteikkaan kakun vietäväksi ja kenties huomaat kadehtivasi toisen palaa vielä omaa syödessäsi...

Bolas de Berlim – Ylensyönti

Nyt jos koskaan on lupa santsata! Näitä portugalilaisia pikku munkkeja olisi helppo popsia vaikka kymmenen kerralla. Suupala, joka sopii juhlaan kuin juhlaan!

Cake Balls – Laiskuus

Joinain päivinä parhaita ovat tutut ja turvalliset maut... Cake Balls on joutenolon ylistys. Tämä leppoisa suupala tuo perinteiset mokkapalat 2020-luvulle. Uusi klassikko, joka maistuu kaikille!

Maut: Red Velvet- Marianne, Mokka-suklaa 

Vaahtokarkki – Ylpeys

Kuohkea vaahtokarkki on turhamaisuuden huippu! Nyt ei kainostella, vaan näitä suussa sulavia karkkeja tarjotaan juhlaväelle ylpeydellä. Sokeriset sormenpäät ja hienostuneet makuvaihtoehdot kruunaavat elämyksen.

Maut: Herukanlehti, Salmiakki, Tyrni.

Elämä on lyhyt – nauti jokaisesta purai­susta hyvällä omalla­tunnolla.
Tee tilaus, tai soita ja pyydä tarjous. Katso yhteystiedot!